FAQ

Veelgestelde vragen - Lidmaatschap

 • Is Cash for Cops een initiatief van de ANPV?

  Deze webshop is een samenwerking tussen de ANPV en Cash for Cops. Cash for Cops staat los van de politieorganisatie. Het is een particulier concept van de onderneming Farfield & French (F&F) en maakt onderdeel uit van de CashforUs-groep. F&F richt zich op herkenbare groepen consumenten die vanwege hun beroepskeuze een cruciale maatschappelijke rol vervullen in de Nederlandse samenleving, o.a. op het gebied van veiligheid, gezondheidszorg en hulpverlening. 

  Zie onze website voor meer informatie: www.farfieldandfrench.nl

 • Ik ben geen lid van de ANPV. Kan ik mij dan toch aanmelden bij de ANPV-webwinkel van Cash for Cops?

  Helaas niet. De ANPV webwinkel is een besloten online community die uitsluitend toegankelijk is voor leden van de ANPV politievakbond. Ben je nog geen lid van de ANPV en benieuwd naar wat de ANPV voor jou zou kunnen betekenen? Dan nodigen wij je van harte uit om de site www.anpv.nl te bezoeken voor meer informatie. Naast uitstekende vertegenwoordiging van jouw belangen als werknemer, ontvangt ieder nieuw lid een shoptegoed als welkomstgeschenk, te besteden in deze webshop.

  Overige werknemers van de Nederlandse politie hebben de mogelijkheid om een profiel aan te maken op www.cashforcops.nl

 • Ik kan dus alleen in aanmerking komen voor jullie aanbiedingen als ik politieagent ben?

  Nee. Bij de Nederlandse politie werken ook veel burgers in ondersteunende functies. Zij zijn geen agent of bijzonder opsporingsambtenaar, maar als werknemer kunnen ook zij kosteloos lid worden van Cash for Cops. Ook zij dragen vanuit hun vakgebied en expertise bij aan een veiligere samenleving of faciliteren en ondersteunen hun collega's in de frontlinie.

 • Ik hecht veel waarde aan mijn privacy. Hoe zit het met de privacy van mijn profielgegevens?

  Jouw profielgegevens staan op onze beveiligde servers opgeslagen en worden door ons onder geen beding aan derden verstrekt. Wel kunnen wij interessante aanbiedingen van derden op jouw profielpagina plaatsen. Het is aan jou of jij van de aanbieding gebruik maakt. Wanneer je de omgeving van de ANPV-webshop verlaat en op de website van de aanbieder komt, gelden hun privacy statement en algemene voorwaarden. Het recht op privacy van consumenten in Nederland is bij wet beschermd volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens (Wbp). Iedere onderneming moet zich daaraan houden. Nederland gaat daarin veel verder dan andere Europese landen. De aanbieders waar wij zaken mee doen, hebben de privacy van hun klanten hoog in het vaandel staan en hebben daarin een reputatie hoog te houden.

 • Ik kan mij kosteloos aanmelden, maar kan ik ook kosteloos opzeggen?

  Dat kan. Wanneer je niet langer gebruik wil maken van de voordelen van het Cash for Cops-lidmaatschap,kun je dit kosteloos opzeggen via Mijn account.